BİTLİS / HİZAN - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Yenikent Mahallesi Hükümet Caddesi No 70 Hizan / BİTLİS
Vizyon
Misafirlerimize huzurlu ve rahat bir yaşam ortamı hazırlamak maksadıyla verdiğimiz her türlü hizmette;kaliteyi sürekli geliştiren , katılımcıığa ve takım çalışmasına bağlı bir anayışa sahip yönetici ve çalışanlarıyla sektörün inanılan , güvenilen , saygı duyulan ve örnek alınan lider kurumu olmak.
Misyon
Misafirlerimizin yeme - içme , dinlenme , eğlenme ve konaklama ihtiyaçlarının karşılanmasında en üst seviyede memnuniyeti amaç edinerek;güler yüzlü , sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli , güvenli , ihiyaçlara duyarlı , yenilikçi ve sorunsuz bir hizmet sunabilmek.
.
Otel Odası :31
Öğretim Şekli :.
.
Merkezi Isıtma ( Kalorifer Kazanı)
Ulaşım
İlçe merkezinde bulunmakta olup ; ulaşım açısından herhangi bir problemi bulunmamaktadır.
Yenikent Mahallesi Hükümet Caddesi No:70 Hizan / BİTLİS
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bitlis il merkezine 50 km. mesafededir.Kurumumuz Hizan ilçe merkezinde bulunmaktadır.